Signing up

Kommer ni ihåg att jag pratade om ifall det är möjligt att punktförbränna fett? Genom Biosignature modulation får man genom ett HCL test (kollar hur matsmältningsenzymerna funkar) och såklart kalipermätining, över typs hela kroppen reda på hur hormonbalansen i kroppen är. Läs mer om biosign null

Det låter ju för bra för att vara sant - men JAG MÅSTE JU BARA TESTA DET! Idag signade jag upp. Nästa torsdag är det dags för första mätningen. Därefter får man reda på vilka ”problemområden” man har - och utefter vilka dessa är, får man reda på vilka vitaminer och mineraler man ska stoppa i sig för att få bukt på obalansen i kroppen. Vad jag är mest nyfiken på är de GRYMMA träningsresultat som utlovas. Man ska lägga på sig galet mycket muskelmassa, samtidigt som kroppsfettet formligen rinner av en:D. Detta UTAN att lägga till en massa extra träningspass och INGA ”fettförbrännande” morgonpromenader. Ska träna tre - fyra gånger per vecka och inte ändra på kosten. Förlåt, sanning med modifikation…Som jag sagt tidigare har det blivit alldeles för mycket av det goda. Har stoppat i mig nötter, choklad och småplockat i kylen- som om jag förberedde mig för en lång svältperiod 😉 Välkommen tillbaka disciplin - jag har saknat dig så!

På måndag kör vi även igång med nytt träningsupplägg. Ska testa 3-split under biosignperioden (som sträcker sig under 12 veckor.)

Motivationen på topp, träningsväskan packad och frukosten förberedd. I morgon har jag en date med skivstänger, viktplattor och kettlebells 7 am! Nu kör vi!

4 reaktioner till “Signing up

  1. Hallå där! Verkar ju väldigt intressant detta! Finns det alltså ställen i Sverige som gör sådana mätningar? Verkar som att man kan utbilda sig i ämnet på http://www.charlespoliquin.com/ - något du gjort eller vet något om? 🙂

    1. Hej Malin!
      Ja, man måste gå en utbildning för Charles P, för att kunna utföra testet. Jag har själv inte gått den, men min PT har. Han är ganska Polequin frälst. Du kan säkert googla fram någon PT i din närhet som kan göra det på dig, men det är såklart inte gratis 🙂

      1. Nä det är sant! Ska bli väldigt intressant att höra hur det går för dig med detta 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *