Glögg

Nu kunde jag inte hålla mig längre. Fantastic (mannen i mitt liv) sörplar glögg och jag bara DÖR så gott det luktar! Jag vill också ha! Sitter med mitt chai-te och försöker intala mig att det är lika gott…….NOT!!! På julafton vill jag ha glögg, så jag googlade lite recept. Hittade ett som lät enkelt och bra - och LCHF anpassade det en aning. Nu står han på spisen och gottar till sig 🙂

I morse körde jag även igenom ben/mag-passet på ”the german volume training” (väldigt viktigt att du läser detta med Arnold Schwarzenegger dialekt). Ganska kaxig innan passet. Inte så kaxig efter. Det känns att göra 100 knäböj och det känns att göra 100 hamstring curls. Ett par sled-pushes på detta, och benen förvandlades till spagetti. Kommer jag att kunna gå imorgon? Eller frågan bör nog vara kommer jag överhuvudtaget kunna stå upp imorgon? Jag är skeptisk. PT:n utlovade i och för sig massiv träningsvärk. På ett sätt som jag tidigare aldrig har upplevt. Exakt dom orden använde han, och han log när han sa det 🙂 Well well, time will tell. Just nu känns det inte så farligt. Får se om jag är vid lika gott mod imon.

Morgondagen bjuder på ännu en arla appointment på gymmet. Det ska mätas, vägas och fotas inför the biosignature. Låga förväntningar på morgondagen. Höga förväntningar på slutresultatet 🙂 Många tycker att jag väljer ”fel” period att formtoppa på. Jag tycker precis tvärtom.

Nu ska jag gå och testlaga ännu en smaksättning pånull. Tänkte riva ner ett par bittermandlar. Förhoppningen är att det ska smaka typs som ostkaka. Tack för idag världen. Over and out.

6 reaktioner till “Glögg

    1. Hallå Malin! Är det biosign eller german volume du ska börja med? Eller båda? Ska bli sjukt intressant det här. Det verkar ju ha gått riktigt bra med de andra bio-s klienterna. Can’t wait:) !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *