The verdict

Okej - igår gjorde jag mätningen som ligger till grund för The Biosign Modulation. Kortfattat går det ut på att man blir mätt med en kaliper på 12 punkter på kroppen. De ställen där man har mest fett (i förhållande till de andra punkterna) är dina problemområden. Var kroppen väljer att lagra in fett, styrs av hormoner. De tolv mätpunkterna och vart på kroppen du lättast lagrar fett, visar på vilka hormoner som är i obalans. För min del blev det såhär:

1. Östrogen - hamstrings
2. Insulin kontroll - höfterna
3. Kortisol - magen

Ingen skräll där inte! Eller jo, jag vet ju VAR jag lägger på mig mest fett. Att högt kortisol sätter sig på magen visste jag, men jag hade ingen aning om att östrogen och insulin var kopplat till höft och hamstrings. Anyways, nästa steg i processen är att man blir rekommenderad x antal kosttillskott som man ska ta för att komma i hormonell balans, och på så sätt punktförbränna fettet…Hänger ni med?

Jag dör lite inombords eftersom jag är emot pill-popping, och det kommer bli en hel del av den varan. Det blir till att offra sig för experimentet helt enkelt 😉 Försöker tänka positivt, att det bara handlar om en väldigt kort period av mitt liv - men det hjälper inget vidare. Återkommer senare med vilka kosttillskott det är jag ska ta.

The German Volume training (remember Schwarzenegger 😉 går över förväntan. Har kört igenom 2 av 3 pass och än så länge känner jag noll smärta. Eller rättare sagt, den förväntade och fruktade träningsvärken har uteblivit. Bra eller dåligt?! Vet inte. Imon är det i alla fall dags för sista passet. Bröst och rygg står på schemat. Bara tanke på att jag ska göra 100 chinups (assisterade dock) får mig att skratta. Det går ju bara inte. Ska bli intressant att se hur många man pallar. ’

Här sätter vi punkt för idag. Dags för julfilm 😀 Hörs imorron vet jag.

 

2 reaktioner till “The verdict

  1. Tycker det här är väldigt intressant och jag håller med dig om att man helst vill undvika massa piller. Men om man nu kan se att det hela rättas till av tillskotten kan man ju ta det som ett bevis för att teserna stämmer och sedan justera kosten för att på egen hand få balans i hormonerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *