Omringad av snor och galna kräks

Hjäääälp! I´m surrounded by förkylningsbaciller. Det snoras, hostas och harklas runt omkring mig - och halva arbetsplatsen ligger hemma med feber och liknande symtom. Jag vägrar falla offer för denna influensa. Sörplar grönt te och äter C-vitaminrika livsmedel, tvättar händerna (för) ofta och håller andan när någon snorar i min närhet. Usch, wich reminds me of det vidrigaste jag sett på länge…En man tar upp en näsduk ur sin ficka. Snyter sig och LÄGGER TILLBAKS näsduken i fickan igen!!!! Blääää! Våffå gör di på dette viset för? Inte så fräscht.

Även galna kräks-sjukan smyger sig närmare. Än så länge är det bara en i min närhet som har drabbats for real, men mången är det som går omkring med en besvärad blick och ”mår lite illa”. Aaaaaaah, jag vänder på klacken och flyr fältet varje gång jag hör dom orden yttras. Fast det kan vara så, att jag är immun mot just galna kräks, med tanke på att jag inte haft den på kanske…16 år. Knack knack!!! Vill inte jinxa det.

Medan jag har hälsan i behåll ska jag passa på att fixa lite till det stundande julbordet. Ska göra rödbetssallad och en LCHF jansson. Är även lite sugen på att göra någon liten low-carb sötsak som lillsyrran och jag kan njuta av under julaftonskvällen. Får se vad vi har hemma och vad man kan hitta på med detta.

Take care där ute och passa er för alla vinterbacillerna!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *