Jag gör LCHF julgodis

Good evening folks! Hur mår ni därute? Ingen som fallit offer för influensan eller galna kräks än;)Själv håller jag som bäst på att slänga ihop lite LCHF julgodis, samtidigt som jag sveper igenom senaste bok köpet. 850 sidor av allt man behöver veta om kost, vitaminer, mineraler, gifter, hormoner etc. Typs allt ryms i den här! Inte en bok man läser från pärm till pärm, men välbehövlig i bokhyllan. Har beställt en massa böcker som jag hoppas dimper ner lagom till jul - så man har något att läsa när man är ledig.

Men det var ju inte böckerna jag skulle prata om, utan godiset. Jag håller på att bli vuxen. På riktigt. Jag gör nämligen chokladdoppade bollar….Fyllda med mandelmassa smaksatt med rom! Mohoho, värsta pensiogodiset. Men för att försvara mig själv garanterar jag att de inte smakar som originalet (vuxengodiset Anton Bergh). Provade även att göra en kokossmörboll doppad i choklad. Väntar på att de ska stelna så jag kan smaka av om det blev något bra eller inte.

Har kommit på att jag gillar verkligen att stå i köket och trixa. Det är bara tiden som sätter gränser för detta. Det är inte ofta man hinner hålla på såhär, men när man väl har tiden - då är det magiskt att hålla på i köket! Sitter ni inne på några bra LCHF julrecept, mat eller godis spelar ingen roll - please share with me. Kan skicka på mailen [email protected]

Blir mina godisar något bra lägger jag såklart ut recepten. Tack för idag!

9 reaktioner till “Jag gör LCHF julgodis

      1. Jaså du gillade kokos bäst. Min favorit blev faktiskt romkulorna. Speciellt efter ett par dagar när smakerna hade fått sätta sig. Delish!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *