Är inte jag immun?

Vaknar halv fem i natt, med ömmande huvud och heltäppt näsa. Verkar som att den där förkylningen som drabbat stora delar av Malmös befolkning, nu även försöker rota sig i denna kropp. WTF liksom? Jag äter LCHF, jag kan ju omöjligt bli sjuk. Jag är ju immun ju! Mohoho. Det känns lite bättre just nu, förutom att jag har sådana här feber ilningar i hela kroppen, men ingen feber. Funderar starkt på att ignorera dessa symptom och bege mig ut på en lång promenad i det soliga vädret, följt av ett besök på IKEA.

Alternativt väljer jag att stanna inne och ta mig an några av de här böckerna som bara ligger och väntar på att bli lästa. Har börjat så smått på ”Brödberoende”, men får nog pausa lite från den. Är sjukt tråkig. Och tjatig

Hm…Det lutar åt alternativ A, promme och IKEA, följt av alternativ B, bokläsning i soffan under värsta varma filten och en en balja te på detta. Vik hädan - ondsinta förkylningsbaciller! Först frukost dock. nulleller null? Åh, dessa svåra val jag dagligen tampas med 😉

Vad tänker ni inleda dagen med för nåt gott?

2 reaktioner till “Är inte jag immun?

    1. Hates it! Men jag gick ut på en låååång promenad och mådde märkbart bättre efter denna. Än så länge har han (förkylningen) inte fått fäste 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *