Det är slut mellan oss

I sex månaders tid har jag bott i den här jackan. Är så fruktansvärt trött på den, hittar inte ord att beskriva med. Idag blir det till att ta sig till Emporia för att hitta en skinnjacka. Överväger att kombinera nytta med nöje och gå dit, en runda som jag skulle tippa på tar en och en halv timme.

Hur som helst…

Härmed gör jag officiellt slut med den här och förpassar den till ett liv i garderoben som gud glömde. Jag tackar för den här tiden, men känner att det är dags för oss att gå skilda vägar. Vi vill helt enkelt olika saker. Men vem vet - vi kanske ses igen en vacker dag?


6 reaktioner till “Det är slut mellan oss

  1. hahaha, hade samma känsla idag m mina stövlar, så less på dem eft ha haft dem varje dag sedan i höstas. Köpte nya skor o plockade dessutom fram vårjackan bara för att solen skiner, inte för att de var varmt:-)
    Hoppas du fyndar idag o ha en skön helg!

  2. Ha ha ha! Ja, fy vad trött jag är på tjockjacka! Är det inte en extremt kall och lång vinter?? Köldrekord? Snörekord? Den tar ju för tusan aldrig slut… Mitten på mars och inte en vår i sikte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *