Fick snällt krypa till korset

Vädergudarna är inte på min sida. That´s for sure. Jag avslutade mitt förhållande med tjockjackan i lördags - för att i söndags vakna upp till minusgrader och snöstorm. Det blev till att krypa till korset, jag fick plocka fram tjockisen igen…Men, nu är det definitivt slut 🙂 Hittade en ny älskling som är tunn, varm och endast väger 200 gram typs! Raka motsatsen till tjockjackan med andra ord.

Sitter och suger på en kaffe i väntan på den stundande fettmätningen. Kan inte säga att jag är direkt motiverad, med tanke på de senaste veckornas självmedicinering….Tråkigt att ta ett (eller två?) steg tillbaka, men samtidigt så jäkla skönt att lära känna sig själv och förstå varför man (hjärnan) agerar som man gör i vissa lägen.

Har funderat på att skriva (och fota) matdagbok här på bloggen under denna sista månad med biosignature - för att i detalj visa vad jag äter, men samtidigt tänker jag att det är jäkligt trist och drygt. Ska jag, eller ska jag inte? Intressant eller helt ointressant?

Dags att hoppa i träningskläderna och bege mig. Efter fläskmätningen väntar ett arm och axelpass med bland annat oassisterade dips på menyn. Får se hur många vi pallar idag. Målet är 5 reps x 10 set i tempot 4-o-1.

Later gater!

 

 

4 reaktioner till “Fick snällt krypa till korset

  1. Do It! Visa vad du äter alltså, jag tycker det är kul och inspirerande att se vad andra äter och alltid får man tips eller lär sig något nytt 🙂

  2. Ja visa gärna vad du äter så kanske jag får en hint om vad det är som gör att jag inte går ner mina 10kg 🙂
    Tänkte på dig och din jacka när det blåste storm och snön yrde:)

    1. Vi kör på en foto-matdagbok. Fotar allt som stoppas in i munnen 🙂 Including all the pills and formulas I pop 🙂 Allt ska dokumenteras!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *