Dagens matintag

Kommer köra matdagbok tre veckor fram, med start idag. Allt som stoppas i munnen redovisas i form av foton. Tänkte att det blir lättare att fota, än att skriva en uppsats om vad jag käkat under en dag. Besparar er samtidigt från att dö uttråkningsdöden. Snällt va 😉 Jag tar inte med alla pulver och piller jag poppar - de kommer i ett separat inlägg. So, here we go!

Pre work out dryck: Kaffe med grädde

Frukost: Paleoplättar med en röra bestående av rökt makrill, kokt ägg, avocado och citronsmör.

Lunch: Världens godaste LCHF lasagne och en sallad till detta

Middag: Pizza med blomkålsbotten. Överraskad över hur gott det var! Pizzasallad till detta såklart

Ett frökex med smör och ost fick avrunda middagen (addicted)!

Avslutar med te och en matsked kokosfett.

11 reaktioner till “Dagens matintag

 1. Tack för att du visar. Jag begrundar och tänker efter vad det är som jag behöver göra för att tappa de där 10 kg som bara vägrar släppa. Kanske hittar jag problemet när jag har följt dig några dagar 🙂

   1. 🙂 Jo det är är så, minst 10kg skulle jag vilja säga. Jag är 163 och väger 67-68kg. Jag tränar styrketräning 2 gånger i veckan och springer 1-2 gånger i veckan. Äter LCHF och har gjort så i snart 5 år men nu händer det absolut ingenting. Jag har aldrig ätit så här lite mat men ändå varit mätt och det bara vill inte ge med sig. I år tänkte jag verkligen ta tag i det här på ”redit” som vi säger här i Småland 🙂 Försöker nu att minska på mejerier så mycket jag bara kan och har provat på periodisk fasta också några dagar i veckan. Faan vad tråkigt när det bara står still 🙁
    Men skam den som ger sig, jag kämpar vidare och ser vad jag kan lära mig av dig!

    1. Tråkigt när man bara står och stampar på samma ställe! Kroppen är trixig ibland, och det är så mycket som ska stämma för att man ska lyckas. Håll ut bara och gör små förändringar här och där. Till slut händer det 🙂

 2. Finns recept på Lasangen och pizzan i ditt arkiv eller har du kanske lust att dela med dig? 🙂

 3. tack för att du delar med dig av din mat, är intressant att se vad andra LCHF:are äter för gott o jag är också intresserad av portionsstorlekar. Jag är en sån som alltid överätit liksom, först när jag började med LCHF som jag är nöjd med EN portion och inte tre…Allt ser gott ut dessutom 🙂

  1. Överäta ja, det minns jag att man gjorde förr, när man carbade (åt mycket kollisar). Händer inte nuförtiden. Äter du LCHF för att gå ner i vikt, eller bör att må bra? Båda kanske?

   1. Bara för att må bra och slippa koman som annars infinner sig på eftermiddagarna 🙂 Jag gick ner 26 kilo för 5 år sen ungefär med lågkalorimat och mycket hunger :-/ och så kämpade jag och kämpade med att behålla vikten, upp o ner som en jojo…började med LCHF för 1 1/2 år sen för jag var nyfiken och fastnade direkt. Inget mer upp och ner i vikt, inga blodsockerdippar och jag orkar och älskar att träna styrketräning numera, kommer och vill aldrig mer äta något annat!

 4. Hej, blir så sugen på te och kokosolja. Oljan har jag men vad rekommenderar du för te?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *