Dagens matintag, dag 2

Vad är det för en sjuk tröttma jag drabbats av? Hade ställt klockan på 06.00 i morse, men när den ringde ställde jag genast om den till 07.00. I vanliga fall är jag snuskigt morgonpigg - går upp så fort klockan ringer och tio minuter senare är jag människa. Men inte idag. Orkade knappt hålla ögonen öppna. Kanske att det är vädret, kanske är det efterdyningar av förkylningen. Eller är det mina Biosignature potions som suger livet ur mig 😉 Fast tanken är att dom ska göra precis tvärtom…

Anyways, dagen inleddes med två koppar kaffe och pyttepyttelite grädde däri. Typs max en tesked per kopp.

Ingen frukost idag. Fastade fram till 14.00

Lunch: Spenat och fetaostpaj (paj utan skal) och grillad kyckling

Middag: Stor sallad med pulled beef och lime-guacca

Mer blir det inte idag. Inte ens te, för jag är mätt som en plätt. Ska skriva ihop ett inlägg om mina nya pills and potions, som jag inte är så nöjd med. Kolla bilden under. Finn fem fel.

Spännande fortsättning följer. Til then - ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *