Dagens matintag, dag 16

Frukost: Stekt sill fylld med dill 😀

Lunch: Vildsvinsstek, blomkålsmos med gräslök, gräddsås och lingon

Middag: Kreolsk gryta med bla oxkött, stark korv, oliver, syltlök och cornichons. Sallad on the side

I väntan på middagen glufsade jag i mig två nävar svålar direkt från påsen på stående fot. Inte så sexigt, but that´s what I did. Har ni smakat såna här? Väldigt torra, skitsvåra att svälja ner och när man rapar luktar det död. Tror jag ska ta några till 😉

8 reaktioner till “Dagens matintag, dag 16

  1. Haha!! Du sålde verkligen in dom där fläsksvålarna!! 😀 Haha, dagens skratt!

  2. Hemskt vad du är Pig idag;) All maten ser så god ut! Jag vill med ha.. nä nu ska jag inte sitta här o knorra:) hälsa mr F

  3. Jag har lite hatkärlek till fläsksvålar. På ett sätt tycker jag att de är ganska goda, salta liksom och ett bra snackalternativ. Men sen kan jag inte låta bli att tycka att själva grejen är lite äcklig, särskilt om man fiskar upp en bit från påsen som har rester av en stämpel på sig.. grisrumpa liksom. Men jag försöker intala mig att det är nästan samma sak som bacon 🙂

    1. Check, fast det finns något som är godare, och det är skinkchips. ”Chips” av parmaskinka som man torkar i ugnen. Godare, man riskerar inte att kvävas när man ska svälja och det luktar inte död när man rapar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *