Jag är med kött

Jag har äntligen hittat en närproducerande bonde som säljer ekologiskt naturbeteskött. Tjoho! Och inte är det dyrt heller! 145:-/kg. Varför har jag inte tagit tag i det här tidigare? Att sedan uppfödaren är sjukt trevlig och svarar på alla mina tusen frågor om utfodring och miljö, gör att det här känns om möjligt ännu bättre. Den tionde maj är det dags för leverans, så det blir till att göra plats i frysen. Nu ska jag bara hitta en ekologisk grisbonde i närheten och en fiskare som kan förse mig med icke odlad lax 😉

8 reaktioner till “Jag är med kött

  1. Härligt! Brukar också beställa en ”låda” av närproducerat. Skönt att ha hemma och inte behöva ”jaga” i affären.
    Hoppas att det blir många goda middagar 🙂

    1. Fick tips av en arbetskollega vars föräldrar har varit och besökt den aktuella bonden och gården 🙂 Hon nämnde att hon skulle stå på några marknader nu inom det närmsta med. Många är intresserade av att komma i kontakt med henne, så jag ska höra vad hon känner inför detta. Återkommer så fort jag vet!

  2. Åh, jag vill också ha! Om du inte vill publicera var köttet kommer ifrån i bloggen kan du väl maila? Please 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *