Dag 3 the pill popper

 

Dag tre avklarad och livet känns redan bättre. Inbillning eller inte - det kan kvitta. Jag gör uppenbart något rätt 🙂 Fått ett par frågor om vilken dos och när på dygnet jag tar mina pills. Här kommer svaret.

Dagen börjar som vanligt med kaffe och MCT olja.

Frukost: Plättar med spenat och saganaki. Blanda 2 ägg med 80 g färsk spenat, 50 g riven saganaki och 1 tsk fiberhusk. Salta och peppra. Stek i smör eller kokosolja tills de är gyllene. Sjuuukt gott! Till detta tar jag två kapslar med fiskolja, 2 g totalt. Till varje mål tar jag även saltsyra (HCl) med pepsin som hjälper till att öka produktionen av magsyra och hjälper nedbrytningen av protein. Ju mer protein en måltid innehåller, desto fler HCl tabletter.

Lunch: En uppdaterad variant på kålpudding. Färsen är smaksatt med ädelost, stekta champinjoner och chili.

Middag: Färglös men god 🙂 Panerad torsk, wokade grönsaker och smör. Probiotika och B-vitaminkomplex till detta.

Kvällste med MCT olja och en näve piller innan sängdags. Zink 30-60 mg, magnesium 540-675 mg och 100 mg 5-HTP

Dagens energiintag blev såhär:
Fett: 143 g
Protein: 102
Carbs:23
Kalorier: 1786

Imon är det upp tidigt för ett brös/axelpass. Jiiiiha!

 

3 reaktioner till “Dag 3 the pill popper

  1. Nu har jag läst i kapp och det ska bli riktigt spännande att följa dig i dessa 30 dagar. Gällande pillren så har jag sedan en tid tillbaka börjat med zink, magnesium, omega 3 och B 6. Jag har aldrig tidigare ätit tillskott utav denna karaktär men då min kropp befinner sig i verklig hormonell obalans så ville jag även bepröva något ytterligare än de tabletter som läkaren ordinerat. Jag tycker personligen att jag känner en viss skillnad sedan jag började med dessa tillskott, men om det är verkligt eller placebo återstår att se:) ska bli spännande att höra hur du upplever det framöver:)

    1. Jag blev såklart nyfiken på vem du är, så jag kollade in bloggen 🙂
      Men ja, det ska bli intressant att se vad det här leder till - det känns i alla fall som att man är på rätt väg!

  2. Vad roligt att du kikade in:) Ja, att det känns bra är ett steg i rätt riktning, sedan får tiden utvisa vad som fungerar bra och mindre bra:) Ska i allafall bli spännande att få läsa uppföljning och utvärdering framöver:-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *