Kanel pannkaka med pepparkakssmör

november 16, 2023 i Frukost, Recept

Ingen som undgått att jag är en smör-lover va? Just nu är min absoluta favorit frukost kall pannkaka med pepparkakssmör toppad med hackad mandel och riven kokos. Smakar jul och kanelbullar på en och samma gång! Är fullkomligt tokig i det! Riktigt bra energifördelning med. Jag brukar vispa upp två ägg med en msk grädde och en msk vatten. Tillsätter 1-2 tsk fiberhusk. Smälter sedan lite smör i en panna och häll ner smeten i denna. Krydda med kanel och stek gyllene på båda sidor. Ställ åt sidan för att kallna. Mixar sedan 25 g smör (eller Bregott) med 1/2-1 msk pepparkakskrydda. Brer detta på den kalla pannkakan och rullar ihop. Delar sedan i bitar. Toppar med 15 gram hackad sötmandel och 1 msk riven kokos. Hela kalaset innehåller

17 g protein
47 g fett
2 g kolhydrater