LCHF julgodis…och lite annat smått och gott

Bara en månad kvar till julafton! Har samlat ihop lite smått och LCHF gott man kan göra inför julen. Enjoy!

   
 Saffranspannacotta  Sylt med glöggsmak  Starkvinsglögg
     
 Pepparkakor  Mandelmassa  Saffransbullar med mandelmassa
     
 Bounty bollar  Romkulor  Choklad doppade kokosbollar
     
 Fudge  Choklad crisp  Saffrans ostkaka

3 reaktioner till “LCHF julgodis…och lite annat smått och gott

  1. Jag gjorde saffransbullarna igår och oh my god vad goda de är. Till och med min sambo som inte är så mycket för ”konstiga varianter” tyckte att de var fantastiska (när jag gjorde dem förra året så tror jag att jag råkade äta upp alla själv.. :P). Dock tyckte han att nästa omgång ska göras med mandelmassa, jag var nämligen lat igår 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *