Den där paniken…

…när man legat vaken större delen av natten. Slår en blick på klockan som visar 04:10. Stressen som infinner sig när man vet att alarmet kommer ringa om en och en halv timme och man kommer ta sig igenom dagen - totalt zombified!!!! Mannen ligger till vänster om mig. Andas djupt och snarkar. Katten ligger till höger om mig - andas djupt och snarkar han med. Själv ligger jag och stirrar rakt in i väggen. Blundar. Stirrar. Blundar och stirrar. Tankarna spretar. Ska jag göra en kokbok? Gud vad hjärtat slår fort, adrenalinet måste pumpa - mycket kortisol i omlopp här. Ska jag ta med både frukt och rotsaker i nästa meny för Matdagboken? Måste komma ihåg att köpa nytt busskort. Lugna ner dig. Tänk att vara med om ett kapningsdrama. Undras hur gammal Tom Hanks är?…….

Går upp sätter på kaffe. Gomooooooooron!

 

2 reaktioner till “Den där paniken…

  1. Åh det är så sjukt jobbigt! Det är verkligen panik!
    Jag har legat vaken många gånger hittills sista tiden och tankarna, om allt möjligt, bara flödar. Och ju mer jag försöker sluta tänka desto mer inte huvudet får jag..
    Hoppas du har orkat med din dag ändå!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *