Mer carbs på träningsdagar

Vad blev det av det här tro? Ett stycke PWO-dryck. Testar att äta lite mer kolhydrater på träningsdagar, samt ser till att fylla på med energi direkt efter passet. Jag blandade ihop kokosmjölk, EAA och blåbärspurén från Finnerödja. Festligt!

Körde ju mitt första riktiga styrkepass på fyra veckor igår. Ben och rumpa….Igår var jag nöjd, idag gör det ONT!!! Känns jättebra när jag sitter prick helt still, annars är det rätt illa.

Imorgon var den ursprungliga planen att kombinera bröst/axlar med lite ben plyo - meeeen det skiter jag nog i 😀 Det får bli överkropp för hela slanten. Risken är att den kommer bli i samma skick som benen är i dag, men det tar jag!

Nu ska jag ta och blanda mig en ny PWO. Lägger till L-glutamin för snabbare återhämtning och reparation. Later gater!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *