Nytt whey protein

Den här snubblade jag över på mataffären idag! Har jag sagt att jag älskar Green Matmarknad? Gick dit för att jag skulle köpa chia-frön, men de var slut 🙁 Inte så konstigt, ar och varannan verkar äta chia-frö pudding till frukost! Jag vill också prova!

Anyways, jag spankulerade omkring och hamnade vid fitnesshyllan och mina ögon föll på den här lille rackaren. Jag är ju inne på att tajma maten efter träning och en shake är ganska smidigt att ha med sig. Gillar att det är gjort på mjölk från gräsbetande kossor som sluppit hormonbehandling. Det är dessutom i isolat form, fritt från sötningsmedel och smaktillsatser. Sjukt nöjd med mitt inköp, fram till jag upptäcker att det innehåller sojalecitin 🙁 I don´t wan´t no soy!!! En tabbe, men what to do? Imon blir det en sådan här shake och en bananascone med mandelsmör efter avslutat pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *