Intervallträning

Alltså, den här konditionsmaskinen är relativt ny på gymmet, men mäkta populär! Igår var första gången jag fick tillfälle att prova den och OMG vilken träningsvärk jag har i magen idag! För er som inte vet så är det en skidmaskin. Helt jäkla grym! Man tar tag i de två handtagen upptill och drar dessa neråt/bakåt. Väldigt pulshöjande, och som sagt grym magträning! Min plan är ju att integrera mer intervallträning och vad tror ni om kombon av denna/roddsprint? Känns dödseffektivt.

 

En reaktion till “Intervallträning

  1. Hahaha! Vi fick två sådana maskiner till vårt gym för drygt en månad sedan, kostar skjortan. Inte en jävel har använt dem. Så nu står där två skiergs på johanneslust. Så så blir det väl när Gymansvarig inte inser att det är styrketräningen som är stor på vårt gym. En sittande vadpress, hacksquat och fler
    Speglarnas varit
    Mkt mer uppskattat 🙂 så blir de överfullt hos er vet du var du ska bvända dig för att nyttja dessa maskiner 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *