Då kör vi!

Imon är det dags för först riktiga träningspasset på nästan FYRA veckor! Önskar att jag kunde säga att jag känner mig taggad till tusen, men så är inte fallet. Jag vet ju att jag inte kommer orka som förut och det är ju alltid trist att behöva ta ett steg tillbaka. Om man tänker positivt så går det relativt snabbt att ta igen vad som gått förlorat, but still.

Jag kommer i alla fall köra på en kombo av GVT och starting strength. Tre styrkepass per vecka fördelt på ben, bröst/axlar och rygg. Vecka 1 blir det 5×5, vecka två 5×10 - små variationer i övningarna och förhoppningen (beroende på hur lång tid programmet kommer ta) är att alltid hinna avsluta med ett intervallpass.

Imon står ben och behind 5×10 på schemat och det kommer bli typs som såhär:

Barbell front squat
One leg romainan deadlift
Benpress
Chins

Varför chins på en bendag? För att jag vill bli bättre på det, samt att jag stoppar in det mellan benpress seten. Aktiv benvila 😀

Blir det tid över blir det som sagt intervaller. Kan bli vad som helst, beroende på vad jag känner för. Boxjumps, sledpush, rodd, hopprep eller en kombo ov dom alla.

Nytt för denna period är att öka samt tajma kolhydraterna de dagar jag tränar. Imon blir det i form av en shake som är gjord på kokosmjölk, vatten, Bara Bär blåbär, kokosfett och EAA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *