Min RS-drink

Varje morgon börjar jag med en RS drink bestående av de här ingredienserna. Tar saften från en halv citron, 1/2 tsk salt, riven ingefära, 2 msk potatismjöl och 2 dl vatten. Then shake-shake-shake, then drink 😀

Citron, salt och ingefära tillsätter jag för att 1. Det smakar gott 2. Gör kroppen gott.

Berättade igår att jag inte märkt av stärkelsens fördelar vad gäller högt morgon BS, men kom på att jag kan ta ännu en RS-drink innan jag går och lägger mig. Ska testa redan ikväll och se vad det ger för resultat.

2 reaktioner till “Min RS-drink

  1. Hur går det? Märker du något resultat? Har precis börjat själv men inser att jag kanske kör med för lite potatismjöl, tar bara 1 msk.
    Kram Johanna

    1. Har inte märkt några positiva effekter. Morgon BS ligger fortfarande på samma nivå. Minskat i omfång - men det kan lika gärna vara kosthållningen. Tog 2 msk till en början och ökade till 4 för att se vad som hände. Magen blev som en ”glutenmage”….pratig, stor, gasig 😀 Inge kul det där så jag planerar inte att fortsätta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *