10 dagar kvar till San Francisco!

 

Jiiiha!!! Det närmar sig nu. Om 10 dagar bär det av till San Fran
för en kombinerad semester/födelsedagsfirande och familje get-together. Mamman blir 60 år och bjuder med oss för att hälsa på minsta syrran (thank you ever so much<3) som valt att bosätta sig just där. Har inte sett det lilla livet på hundra år och jag saknar henne så! Kommer bli helt galet kul det här 😀 Vi har hyrt ett hus istället för att bo på hotell, vilket gör det hela ännu roligare.

Finns tusen saker att göra när man är där och självklart är alla turistattraktionerna spikade Alcatraz, cykla över Golden gate, vinprovning i Nappa Valley, se sjölejonen på pier 39, gå på Lombard street, ta en hop on hop off buss och såklart ett besök på six flags då hälften av oss äääääälskar karuseller! Kommer fira mamman med pompa, champagne och ståt - mer än så kan jag inte säga just nu för hon läser garanterat vad jag skriver 😉

Jag planerar i alla fall att åka dit med tom resväska. Ska handla träningskläder, gympadojjor, sneakers, böcker, kosttillskott och smink! Kostar ju bara hälften av vad det gör här hemma.

Har ni några tips på must do, must see eller must have så hör av er!

4 reaktioner till “10 dagar kvar till San Francisco!

  1. Önskar dig en fantastisk semester. Det låter underbart! Hoppas alla förväntningar infriar sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *