Glasförvaring

Sjukt nöjd med de här förvaringsburkarna i glas! Köpte ett par rostfria varianter för ett tag sedan och de funkar… men…De går inte att frysa vilket gör de lite tappar sin funktion. De håller inte heller helt tätt vilket gör det lite riskabelt om man har med sig en soppa . Glasburkarna har förvisso ett lock av propenplast vilket inte är helt hundra men jag resonerar som såhär; maten kommer inte i kontakt med plasten, burkarna går att frysa, värma i ugn och micra. Dessutom har de ett snäpplock som garanterar att maten stannar kvar i burken under transport och inte hamnar i väskan 😉 It´s a win. Den runda burken kommer från Granit och den stora matlådan från Ikea. Det bästa av allt är kanske priset. 29:- per burk mot den rostfria varianten som ligger på ungefär 250:-

Gillar!

4 reaktioner till “Glasförvaring

  1. Hej, tack för tipset om IKEA. Jag letar också efter bra glasburkar, speciellt tilll sonen som tar med och värmer i micron varje lunch, jag har inte sett dessa på IKEA, skall kolla noggrannare nästa gång jag är där. Fär förvaring av mat i kylskåp använder jag gamla syltburkar eller kokosfettburkar som har bra storlek.
    Ser fram emot dina resultat och fundering kring mer liberal LCHF.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *