Today is the day!

Äntligen (?!) är dagen kommen! Det är med skräckblandad förtjusning jag gör det här. Att äta något man inte gjort på hundra år, samt i enorma mängder är nervöst. Jag har redan planerat carb-intaget 😀

Först ur blir en nio bitars sushi.
Ikväll ska vi ut och äta och då blir det bakad potatis eller pommes till köttbiten
Kvällen avslutas med ett par riskakor alternativt några dumlekolor…
Ska bli intressant att se hur blodsockret reagerar på det här.

Man kan ju ändå sköta det snyggt under dessa carbnites och inte frossa i en massa trams. Ja f´låt, de där dumlekolorna är inte så snygga, men jag har byggt upp en längtan under dessa 10 dagar efter dem. Och jag bara måste ha ett par! Anyways, det finns ju bättre och sämre snabba kolhydratkällor. För min del blir det ris och potatis som får stå för laddningen. Man kan ladda med kakor, bröd, godis och tårta med om man nu tycker att det är ett bra alternativ.

De tio dagarna med lite kolhydrater har gått helt smärtfritt vilket var väntat. Kroppen är van vid få carbs, så inga omställningsbesvär här inte. Vågen visar -2,1 kilo (vatten) vilka jag garanerat kommer hämta upp efter kvällens frossa. Tappat en cm runt midjan och en till runt buken.

Återkommer imorgon med en uppdatering. Kanske några bilder med på min stora carbladdade mage 😀

4 reaktioner till “Today is the day!

  1. Spännande och som jag har väntat på det här inlägget!!! Ska bli intressant att se resultatet sen. Jag laddar för min carb nite som är på fredag men tänker också köra på bättre kolhydrater och absolut inget gluten men kanske lite choklad….

  2. Vanlig ugnsrostad potatis var det jag hade saknat mest med lchf och en god krämig pasta 🙂 idag äter jag allt och har bättre värden än någonsin förr!

    1. Pasta har aldrig varit min grej. Och gluten kommer jag fortsätta undvika. Men potatis i alla de former kommer vara ett givet kort dessa dagar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *