Naket på gymmet

Först var det en tjej, en väldigt vältränad sådan, som slet av sig sin tröja och gick loss i bara sport-bh och tights. Helt okej men ändå lite weird. Som sagt, hon hade verkligen kroppen till det - men vad är det som får en att vilja slänga av sig kläderna?
Vill man visa upp sig?
Vill man se musklerna jobba?
Eller är man bara väldigt varm ;)?

Ett par dagar senare, senast idag, stöter jag på ytterligare två nakenfisar. En tjej, en väldigt vältränad sådan (jag ser ett mönster) som mest ligger på golvet och gör rumpövningar, ca 2000 repititioner - och en äldre man som kanske varit fit en gång i tiden. Kanske. Varför ville inte han ha någon tröja på sig?

Klart att folk ska få ha på sig, eller inte ha på sig haha, vad som faller dem i smaken. Men är det inte lite märkligt? Tränar ni i bar överkropp?

8 reaktioner till “Naket på gymmet

  1. Gud bevare mig 🙂 kläder på för sjuttsingen! På det gymmet jag tränar är det inte tillåtet att träna utan tröja, av hygieniska skäl. Tycker själv det är trevligare om tröjan är på.

  2. Bra fråga, skulle nog kunna tänka mig att träna i byxor och en rejäl sportbh om det var extremt varmt, mitt i sommaren med en utetemp på minst 25 gr så blir det oftast väldigt varmt på gymen trots ac. Men det är ju extremfall. Tycker absolut inte karlar ska träna med bar överkropp , även om det kan vara nice att titta på om de är vältränade haha. En kvinna med sportbh är ju faktiskt mer påklädd än en man med helt bar överkropp.

  3. På gymmet har man kläderna på sig, oavsett kön. Punkt. Ute får man göra som man vill. Tycker jag 🙂 Det är t.ex. en kille på gymmet jag tränar som har ett väldigt urringat och loose fit-linne på sig, ett sånt som visar bröstvårtorna. Känns inte ok för fem öre, oavsett hur vältränad han är.

  4. Vid högintensiv träning i ett varmt gym på sommaren svalkar det en hel del faktiskt! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *