Plötsligt händer det

Jag gjorde min första oassisterade chin up! Strikt och kontrollerat 😀 En helt sjuk känsla, varför har jag inte testat tidigare? När jag tränar kör jag alltid superset eller små cirklar. Allt för att spara tid och göra träningen så effektiv som möjligt. Igår körde jag marklyft, chins och KB swings. På min tredje cirkel blev jag sugen på att testa en chin up utan gummiband. Sagt och gjort, föste gummibandet åt sidan, fattade räcket och hängde helt rak i kroppen. Sen bara drog jag mig upp! Bara sådär! Var väldigt nära att sätta en andra men det ville sig inte hela vägen. Anyways, sjukt nöjd här!

Ikväll blir det julbord med team Matdagboken. Ska bli riktigt kul! Egentligen är det carbnite idag, men har bestämt mig för att flytta på den till imorgon. Det finns ju inga goda kolhydrater på ett julbord! Har inte hänt något med vare sig mått eller vikt under den gångna veckan. Kan kanske bero på att jag fläskade på rejält under förra carbniten och la på mig 1,6 kilon 😀

Imon är det första advent och jag är sjukt förberedd. Huset är pyntat, glöggen är gjord och lussekatterna är bakade. Är ni redo?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *