Julklappstips

Jag tror att jag önskar mig en sån här i julklapp. En chinup stång från Casall som går att fästa i dörrkarmen. Har hört lite delade meningar om den så det hade varit nice att höra vad ni som har en sådan (eller en liknande modell) har att säga.

2 reaktioner till “Julklappstips

  1. Nyfiken på svaret! Jag har provat att köpa en annan typ som ska hängas fast i dörröppningen. Den passade ingen av dörröppningarna här hemma.
    Men nu vill jag ha en! Blir ju så peppad av dina framsteg och vill också kunna träna chins, men hemma. Nu är jag ju långt ifrån att kunna göra en chin men utan träning blir det ju inte bättre i alla fall.
    Tack för en inspirerande blogg!

    1. Alltså det är en väldigt speciell känsla när man lyckas med ett uppsatt mål! Men sen har jag också nött de där chinsen 🙂 Har kört med gummiband (från det tjockaste möjliga till det smalaste), med knä, med foten - kört negativa. Allt till förbannelse 😀 Ge inte upp! Det kommer om du bara ger dig f-n på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *