Fullt upp på Matdagboken.se!

Matdagboken.se

Det händer inte så mycket här inne som ni kanske märker 😀 Som ni kanske vet så jobbar jag som paleo/LCHF -kostrådgivare på Matdagboken.se och just nu är det många spännande projekt igång! Det är nya menyer, recept, provlagning av maträtter, blogg, fotografering och en massa instruktionsvideos. Fullt ös med andra ord! Jag drömmer även om att öppna upp för personlig kostrådgivning och individanpassade menyer inne på forumet. Vi får se om det kan bli verklighet 😀

Ligger även i startgroparna med ny blogg och hemsida, men det lär dröja tills den blir klar. Fram tills dess fortsätter jag här. Har många inlägg jag funderar på. Bland annat om LCHF och tarmhälsa/tarmbakterier, LCHF/fibrer och resistent stärkelse, kolhydrater och leptin, LCHF och kortisol. Mycket intressanta topics!

 

 

2 reaktioner till “Fullt upp på Matdagboken.se!

 1. Hej. Jag äter Lchf sedan flera år tillbaka. Har även börjat utesluta mejeri produker förutom smör och ost. Lyckas inte gå ner i vikt. Har provat alla matschema på Matdagboken och registrerat all mat och fast jag legat på underskott inte gått ner i vikt. Har även provat 16:8 och 5:2. Hur kommer det nya upplägget se ut på matdagboken. Vill fortsätta äta lchf fast med bara ost och smör i mejeriväg precis som jag gör i dag. Tror du det kommer finnas något mat schema som passar mig. Vill inte köra fasta då jag inte mår bra av det. Hälsningar Petra

  1. Hallå Petra!
   Svårt att råda dig om varför du inte går ner i vikt, men med tanke på att du skriver att du legat på underskott, inte lyckas gå ner i vikt trots fasta låter det som att du äter för lite - samt att svaret kanske inte bara ligger på tallriken?!
   Våra kostscheman på matdagboken är ju inte heller individanpassade, utan är tänkta att passa en bred målgrupp.
   Skulle du vara intresserad av personlig kostrådgivning? Maila mig i så fall på matdagboken, alternativt skicka ett mail till [email protected] med tankar och funderingar samt vad det är du vill ha hjälp med.
   Ha det gott, vi hörs vidare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *