Vykort från Koh Lipe

Hillu folks! Är just nu på Koh Lipe och gör inte många knop 😀 Vi bor på en väldigt liten (endast 12 hyddor) och underbar resort i närheten av Sunrise beach. Hotellet har en egen liten strand som är helt magisk och nästintill folktom. Har varit runt på nästan hela ön och än så länge är den här platsen det vackraste Koh Lipe har att erbjuda.

Serendipity beachS

Vi bor högst upp i en hydda med utsikt över djungel och hav. Det är väldigt lyhört här, men som tur är är det inte ljud från andra människor man störs av utan fåglar, ödlor, syrsor och grodor. Råkade sätta handen på en groda igår när jag skulle ta tag i räcket. Det var rätt slemmigt!

Hyddan och utsikten

Något som också är väldigt lyxigt med den här resorten är att man får sin frukost levererad till rummet 😀 Man fyller bara i ett formulär vad man vill ha och hur dags man vill äta, sedan kommer de upp med detta på utsatt tid. Sjukt lyxigt!

Skulle vilja lägga upp många bilder till men det tar för lång tid att ladda upp. Inte bästa uppkopplingen, men inte sämsta heller.

Talk to you later!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *