Liberal LCHF meny

Matdagboken.se

Trött på grädde, crème fraiche och ost? Är det svårt att variera måltiderna? Vill du kunna äta mer grönsaker, bär och rotfrukter och ändå gå ner i vikt? Då kanske du kan vara intresserad av det här:

Jag har tagit fram en liberal LCHF meny för Matdagboken.se Det är ett fyra veckor långt kostschema som innehåller lite mer kolhydrater och mindre fett än strikt LCHF. Energiintaget ligger på ungefär 1500 kcal och ca 40 g kolhydrater per dag, vilket blir ca 10 E%. Recepten är fräscha, goda och enkla och passar speciellt bra nu till sommaren!

Jag har även valt att minska på mejeriprodukter som grädde, crème fraiche och ost till förmån för andra fettkällor så som kokosolja, kokosgrädde, olivolja, oliver avokado och smör.

Är du intresserad så registrera dig för ett plusmedlemskap på Matdagboken.se (39:-/mån)

Jag har även tagit fram två kickstartmenyer. En som innehåller normal LCHF (max 20 g kh/dag) och en som är paleo. Kickstartmenyerna kostar 395:- och plusmedlemsskap ingår så länge man kör kickstarten.

Jag kommer inom en inte allt för lång framtid släppa min egen kickstart - så håll utkik här på bloggen.

2 reaktioner till “Liberal LCHF meny

  1. Hur fungerar appen till Matdagboken nu? Jag var medlem för något år sen men tappade lusten och orken att registrera helt när det var svårt att få in det man ätit i appen.
    Skulle behöva en motivationskick (blir motiverad av att kolla vad jag egentligen stoppar i mig knepigt nog) nu efter graviditet och amning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *