Ofokuserad!

mars 30, 2012 i Off topic

Jag verkligen hatar när man har något som hänger över en. Nåt som bara gnager och maler i skallen 24/7. Det tar så jäkla mycket energi!!! Jag tappar fokus på vad som är viktigt - dvs my well being . Det blir inte bättre av att jag är typs konstant arg, vilket ger mig huvudvärk och djupa veck mellan ögonen. Very missklädsamt och very dåligt för hälsan. Time to snap out of it and take action! För att lyckas ska jag:

  • Prioritera träningen, just nu framför allt annat! Där och då är jag helt fokuserad! Glömmer allt annat och bara kör! Finns inget bättre sätt att ladda om, rensa, och hitta tillbaka.Vad gjorde jag innan jag började träna???
  • Omorganisera alla vardagarutiner
  • Göra upp en plan för vad som händer efter KRG- utbildningen. Sluta drömma och sätta upp ett mål.
  • Fortsätta bearbeta Fantastic om USA (maila Obama 😉 hahaha, internt skämt här)
  • Ordna mer fritid

Sådär ja. Det var inte så svårt när man väl satte sig ner och började bena ut vad som krävs för att jag ska bli en lyckligare människa. Känns redan lite bättre. Brukar göra det när man väl hittat ett syfte och ett mål.


Idag drar jag och Fantastic iväg på en välbehövlig spa-weekend. Ska tanka batterierna till bristningsgränsen!