Pre-workout dryck

Morgonträning, I love! Är som bäst denna tiden på dygnet, sedan går det bara utför 🙂 . Nä, men honestly - jag är en morning person och varför inte se till att utnyttja detta genom att genomföra träningspassen då, de dagar det är möjligt. Cavewoman i mig tänker att det är dags att gå ut och jaga mat. Fälla en mammut eller två. Jag följer bara min primal instinkt.

 

Att träna på tom mage funkar utmärkt. Att däremot träna utan att tillföra muskler och celler rätt arbetsverktyg är dumt. Japps. Har kommit till en ny insikt. Har tidigare inte brytt mig om timing och kost(tillskott), men jag har ändrat mig här. Tack vare en artikel min PT skickade mig har jag förstått att aminosyror är nödvändigt, framförallt om man tränar på tom mage. Och igår när jag satt och skrev ihop inlägget om kokosfett kom jag på att även dett har sin givna plats i en PWO-dryck.

Så, min pre-workout dryck består utav:

 • 10 g BCAA (natural taste) så man slipper allt skit
 • 2 dl ljummet kaffe smaksatt med kanel och kardemumma
 • 1 msk kokosfett

För alla som inte vet kan jag berätta att BCAA, i sin naturella form smakar….anus! Genom att blanda det i kaffe tar det bort en hel del av äckelsmaken. Sen känns det bra med lite koffein innan träning. Intas precis innan träning.

Resultat - starkaste tjejen på gymmet 😉

6 reaktioner till “Pre-workout dryck

 1. Äeee fy fan, Kaffe blandat med BCAA, smakar det okej? Jag måste nästan testa. 🙂 Annars smakar ju BCAA som galla.

 2. Håller sig din kokosfett alltid såndär konsistens, när jag köpte min olja så var den sådan på ica men efter 1 dygn hemma i skafferiet är den flytande som olivolja .. och jag har hört att om man har den i kylen så blir den STENHÅRD istället .. vilka problem haha 🙂

 3. Hej! åh vad inspirerande du är! jag har en snabb fråga som jag inte får kläm på oavsett hur mycket jag läser runt. jag tränar på tom mage 05-06 ett styrkepass innan frukost. räcker det med aminosyror och protein innan passet för att inte musklerna ska brytas ner? tusen tack på förhand. kram

  1. Gomorron Malin!
   Aminosyror ska tas på tom mage, alltså inte i samband med ett mål mat. Jag ser att du tränar jättetidigt (visst är det skönt!!!), så jag vet inte hur pigg du är på att äta innan ditt morgonpass :). Själv dricker jag bara (efter tips från coachen) kaffe, med lite kokosfett och aminosyror precis innan passet. Ska man äta bör man göra det 45-60 min innan träning, och då är det protein som gäller (inte en WHEY shake dock).
   Aminosyror är egentligen det enda du behöver innan passet, just för att spara dina muskler.
   Good luck with the training girl!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *