Tidigt tabata pass…

20120719-085030.jpg

…och jag är lökig! Ville så gärna dela med mig av min svettglänsande kropp 😉 , men det syns ju knappt! Mer om passet ikväll friends. Over and out for now!

5 reaktioner till “Tidigt tabata pass…

    1. Hm…vet inte…vågen går uppåt och jag känner mig mer biff, men ändå inte så tight som jag borde va 😉 . Vi får se. 9:e augusti är det dags att mäta. Hur har det gått för dig? Jag är nyfiken ju!

      1. Nja, jag har haft lite svårt att hålla kosten på sistone.. för mycket vin och glass och annat smarrigt som frestar på sommaren. Men träningen går bra, blir starkare iaf. Har gått ner 2 kg sen i våras men det är otroligt segt. Har tänkt göra en ny bodpodmätning snart för att se att jag är på rätt väg men just nu känns det väl inte mycket lönt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *