Allt blir godare med kokosmjölk - jag har kokosmjölk i allt…

20120720-202813.jpg

Vad är det som händer? Varför denna plötsliga nytändning till kokosmjölk? I wish I had the answer to that. Under min primalmånad var det en tjej som undrade om hon kunde byta ut grädden hon hade i kaffet mot kokosmjölk. Jag svarade typs att ”prova du, själv skulle jag nog inte göra det”…Men i dag gjorde jag det! Och vet ni, jag till och med rekommenderar det! Verkar som att allt blir godare med kokosmjölk 😉

2 reaktioner till “Allt blir godare med kokosmjölk - jag har kokosmjölk i allt…

  1. Jeg elsker også kaffe med kokosmælk. Jeg var helt utroligt overrasket over, hvor godt kokossmagen gik i spænd med kaffens bitre smag. Så jeg er enig: allt blir godare med kokosmjölk.:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *