Ekologisk kyckling!

augusti 30, 2012 i Hälsa

Did I die and go to heaven? Just ekologisk kyckling är en produkt jag letat mig gul och blå efter. Gissa var jag hittade den? På Green Matmarknad såklart :) Älskar att gå där och botanisera. Man hittar alltid nya och spännande närproducerade, ekologiska produkter. *Gilla*

Ser ni att skinnet sitter kvar på filén? Det ger både god smak och ser trevligare ut. Det är STOR smakskillnad på en sådan här filé och “vanlig” kyckling. Den är fastare i köttet och den har ett härligt tuggmotstånd. Jag är helt såld!

Jag brukar ju förespråka ekologisk mat och efter att nyligen ha läst ut “Matens pris” av Malin Olofsson och Daniel Öhman, har jag fått ännu mera kött på benen vad gäller vikten av att äta ekologiskt. En ögonöppnare och väldigt granskande bok. Det enda negativa är att man knappt vill äta något längre ;) .

Bye bye Kronfågel och Svensk fågel! Ni är välkomna tillbaka när ni har ett ekologiskt alternativ att erbjuda. Tills dess - our relationsihip is over!