Syster levererar

september 1, 2023 i LCHF

Min fantastiska syster vet hur man lagar god mat! Även hon äter LCHF, så man behöver aldrig undvika eller välja bort något när man är hos henne. I like! På bilden ser vi en variant av “Blomkåls cous-cous”. Lite andra ingredienser än vad receptet säger, men det är ju det som är det fina. Man tar vad man har - eller ännu bättre, man väljer ut det man gillar, adderar till något och tar bort det som inte tilltalar en. Det kan inte bli fel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till detta bjöds det på olika korvar som grillades. Inte vilka korvar som helst dock…Inköpta på Green, inga tillsatser eller annat skit. Innehåller endast griskött, salt och kryddor!!!! Visst är det för bra för att vara sant?! Korv är annars en produkt som jag helst inte äter på grund av det usla innehållet. Nitrit, e-ämnen, socker och potatismjöl är vanligt förekommande ingredienser i “vanlig” korv. Fenx, but no fenx.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avslutningsvis var det dags för dessert. Den var lika god som den ser ut, chokladmoussen - men jag fick inte ner mer än typs två matskedar….Som tur var fanns det andra som kunde göra slut på “eländet” :)

Ja, detta är vad som bjöds på förra lördagen. Ska dit ikväll igen - men den här gången står vi båda för matlagningen. Har höga förväntningar och blir det lika bra som jag tror lär det dyka upp nya recept i morgon.

Tata for now och ha en fab kväll!