Spagetti legs

Legday! Got them spagetti legs 😀 Med respekt för vad som hände vid förra benträningen bestämde jag mig för att hoppa benpressen och köra lite lättare övningar. När jag tar i för mycket, samt glömmer andas -gör sig huvudvärken påmind. Det fick därför bli en massa squats, hopp och utall. Är fortfarande en big fan of att mixa styrka och kondition - och hopp är fan det bästa (värsta 😉 man kan göra. This is what I did

1A. Barbell back squat 5 reps 55 kg
1B. Plyo jump squats 10 st
5 rundor av ovanstående

2B. Barbell front squat 5 reps 40 kg
2B. Plyo jump squats 10 st
5 rundor av ovanstående

3A. Enbens utfall med bänk 20 kg 10 reps per ben
3B. Plyo jumping lunges 16 st
4 rundor av ovanstående

4. Cable kick backs 12 reps på varje ben 3 set.

Svaga men glada ben :

Som PWO blev det i vanlig ordning mat - idag i form av grillade chivabbår (skåneslang) och guacca. Satt som en smäck. Nu blir det ännu en dag i solen med Fantastic vid min sida och Chris Kresser i mina öron. Hörs kanske senare.

10 reaktioner till “Spagetti legs

 1. Men satan i gatan inget dåligt pass det där! En fråga kör du på fast stång (i typ smith maskin) eller lös med stång?
  🙂 /tess

  1. Skön känsla! Var inne och kollade bloggen och ser att det hänt en hel del i ditt liv. Som tur är verkar du (som i vanlig ordning) vara i perfekt balans 🙂 En egenskap jag både avundas och unnar dig. Take care!

   1. Det har definitivt hänt en del i mitt liv… otroligt mycket för att vara mer exakt… och ännu mer på gång nu fram över. ^^ Att jag är i ”perfekt balans” är väl kanske att överdriva lite åt andra hållet…. Haha. Men jag jobbar på´t! <3
    kram

    1. Ps.. tycker du ska kolla upp huvudet och som du säger.. ta det lugnt ett tag och boosta kroppen på alla sätt du bara kan!
     <3

     1. Absolut! 🙂 Känner för att börja blogga lite igen.. eller snarare skriva av mig lite, så mycket troligt kommer det dyka upp både det ena och det andra… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *