Dag 9 - legday!

september 10, 2023 i Dagens matintag

Klockan ringer 5:45 denna måndag morgon och först ut på dagens agenda är benträning 😀 Jag har sagt det förut och jag säger det igen - love legday! Denna vecka är det 3 reps som gäller. Samma TUT (time under tension) men fler set. Såhär såg det ut.

Innan träning blev det i vanlig ordning kaffe med MCT och aminos.

Frukost: Letar efter ”goda” (eller i alla fall ätliga) sardiner. Provade en ny sort idag. Smakade absolut bättre än de förra, men gott….hm. Mixade dom med äggvita (över sedan jag gjorde majjo), dill och avokado. Ingen smaksensation, men det gäller som sagt att fylla på med rätt bränsle och då får smaken ibland ta ett steg tillbaka.

Lunch: Lyxig! Det blev lax och räkbiffar (från gårdagens food prep), blomkålsmos med chili och en currymajjo till detta.

Middag: Baconlindad kyckling med wokade grönsaker och pestosmör.

Avslutar med te och kokosfett.