Dag 27 - ryggträning, nytt recept och packning

Sådär såg morgonens pass ut. Inte så mycket att orda om. Körde alldeles för snällt idag. Ökade förvissom mot senast, men jag la mig för lågt från början. Man behöver inte dö på vartenda pass, men kanske att man bör känna någon form av shiiiiit, eller hjälp, eller OMG någon gång under passet?

Jadå, ni gissar rätt - kaffe med MCT och aminos pre workout 😀
Frukots: Två kokta ägg mosade med smör, dill, örtsalt och peppar. Avocado och ålmal.
Lunch: Blomkålssopa med ruccola och knaperstekt bacon. Improviserade i köket igår, då jag hade ett halvt blomkålshuvud över. OMG vad gott det blev! Detta kommer jag definitivt göra igen! Recept kommer inom kort.
Middag: Nytt trevligt recetp! Malmfatti (typs gnocchi) med bacon, smör, pinjenötter, parme och ruccola.
Mycket bacon idag 😀 Recept finns redan uppe 😀

Dags att packa väskan för imon. Tar med träningskläder och min favvo kortlek - fitdeck, en kortlek med olika kroppsövningar. Perfekt att ta med då det inte finns tillgång till gym. Bikini, ett par böcker och My Precious (datorn) får också följa med. Ställer klockan p 03.15, dags att säga tack och gonatt! Hasta manana amigos!

4 reaktioner till “Dag 27 - ryggträning, nytt recept och packning

  1. Ha det amazing, njut och relaxa! Mallis-tips mottages tacksamt då jag och mamsen funderar på att dra dit…
    Och den där Malfattin, tjena vad gott, måste testa!!!

  2. Precis såna där kort (sista bilden) tänkte jag ge min pojkvän i födelsedagspresent om cirkus en månad - men jag har inte hittat såna än (truth: jag har inte börjat leta än). Såatteh, var kommer dom ifrån? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *