Ont, det gör ont det gör ont

Gårdagens pass kändes mer i benen än vad det gjorde i bröst och armar - men när jag vaknade idag ömmade även axlarna. Planen var att köra rygg idag, men inser att det går bara inte 🙂 Det gör för ont.

Det är tre veckor sedan jag körde 3 reps - och målet är som sagt att öka vikterna för varje sådant pass. Förra gången klarade jag inte alla seten i bänkpressen, vilken igår kändes som ett skämt och gick som en dans. Ökade på axelpressen, baksida axlar och pull-upsen. Nästa vecka är det egentligen dags för ”mellanmjölks-veckan” (6-reps veckan) men funderar på om jag ska hoppa denna och köra ena veckan med få reps (tyngre vikter) och många set - och veckan därpå köra många reps (lättare vikter) och färre set. Får fundra lite på den.

Idag gjorde jag något jag inte gjort på länge….

…en plättfrulle av dessertkaraktär. Smaksatte crème fraiche med kanel och gjorde en kompott på rabarber, kanel, kardemumma och vanilla bourbon. Väldigt gott, väldigt mäktigt.

Har även hunnit med att baka brytbröd. Idag är det nämligen mellansyrrans födelsedag - och jag ska bjuda på middag. Skriver inte ut vad det blir för käk. Det får bli en överraskning för henne. En snabb tur till stan för att hitta ett par snygga höstdojjor - sen hem för att förbereda inför kvällen. Vad hittar ni på idag?

4 reaktioner till “Ont, det gör ont det gör ont

  1. Smarrigt värre med pannkakaor. Tidigt imorse körde jag mitt 6.e träningspass för den här veckan- thaiboxning. Underbart kul och givande. Sedan har jag och min man hängt på stranden, solat och badat. Nu har jag poolhäng medan kärleken klipper palmerna i trädgården. Ikväll blir det soffhäng framför en bra film. Tack för en inspirerande blogg.

    / Helena på Cypern

    1. Din galning 😀 Jag fattar inte hur du orkar! Du kör ju verkligen stentufft!!! Ni verkar ha det så himla trevligt på Cypern. Lever ett liv som jag själv skulle kunna tänka mig 🙂 Visste inte att du bloggade! Skitkull ju! Ska in och kolla för inspo.
      Tack själv för härliga bilder och träningsmotivation 😀

    1. Om jag inte minns helt fel testade jag ett recept från 56 kilo. Frukostbullar eller frallor som jag smällde ihop till ett brytbröd. Kolla där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *