Otrohet och julbak

Idag har jag varit otrogen SATS och provtränat på annat gym. Vet inte vad jag hade tänkt mig, hade inte allt för höga förväntningar då det här gymmet är bra mycket mindre, men alltså hjäääälp vad jag saknade en massa gears! Det är inget man tänker på i vanliga fall, hur mycket olika redskap man verkligen använder sig av - men det är en heeeel del när man man börjar tänka efter. Pilatesboll, gummiband, mindre skivstänger med fasta vikter, boxar att hoppa på, bänkar att hoppa på och släde…för att nämna några. Nä - jag kommer inte byta gym. I´ll stick with SATS.

Idag ska jag ägna hela dagen åt julbak! Prova en massa nya recept och uppdatera ett par gamla. Det ska bli pepparkakor, frukost pepparkakor, ett bröd, och någon form av tilltugg till glöggen. En vacker dag kommer jag att ge ut en receptbok, for sure.

Dagens frukost gick helt i julens tecken den med. Pepparkaskgröt med några skållade mandlar och en lussebulle med smör och ost. High fat, medium protein, low carb. Very keto. Längesedan jag uppdaterade projekt nutritional ketosis. Får göra det imon för nu ska jag sticka och handla ingredienser till julabaket 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *