Carb refeeds

oktober 4, 2014 i Carb nite

Älskar poddar! Lyssnar ofta när jag är ute och går, eller tar mig från ett ställe till ett annat. Tror att jag har lyssnat på all av Kiefer nu. Vet inte riktigt vad jag känner för honom. Ibland är han väldigt saklig och vettig, för att i nästa visa på raka motsatsen. Lite beroende på vem han blir intervjuad av har jag kommit på. Anyways, är inne på tredje dagen av projekt carbnite nu och livet känns precis som vanligt. Inte så konstigt eftersom jag är van vid att äta lite kolhydrater. Morgonblodsockret är på väg ner igen. 4,8 i morse. Jag ska inte bli långrandig idag. Det är strålande sol och 25 grader varmt ute! Helt sjukt, vi är inne i oktober. Ska bara dela med mig av några intressanta artiklar om carb refeeds, viknedgång och leptin.

Carb reloading
Increased carb intake and weightloss
Leptin
Mer om leptin
Falsk insulinresistens