Nya ”nyttiga” coca colan

Vet ni hur många det är som tror att denna cola är nyttig? ”-Jo men den är naturligt sötad och så innehåller den färre kalorier!” Well, socker kommer fortfarande på andra plats i ingredienslistan, följt av några e-ämnen och avslutningsvis kommer den naturliga sötman från stevia glykosider.

Mindre socker jämfört med vanlig cola, men nyttig…? Nä!
Jag tycker det här är en ful produkt då många tror att det är en hälsosamt dryck. Fast det var antagligen lite av baktanken med, tror ni inte det?

En reaktion till “Nya ”nyttiga” coca colan

  1. För oss som inte ger barnen lchf - det hade ju inte fungerat ihop med skolmaten ändå - och inte vill ge lightprodukter till dem, så är det en högst välkommen produkt när den trots allt skär ned sockerintaget med ~30%. De tyckte dessutom att den var godare och att det inte kändes kletigt på tänderna. Så satt i sitt sammanhang, så är det en välkommen produkt som gärna kunnat ersätta standard-colan helt. Den får hemskt gärna hitta in på ’värdshuset gyllene måsen’ också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *