Hemma igen!

Jaha, då var man hemma igen. Utvilad, solbränd och med ett gäng bra minnen i bagaget. Dagarna har i stort sett likadana ut. Vaknat tidigt och börjat med en lång promme på stranden, därefter sen frukost i solen. Sen var det sol och bad för hela slanten innan det var dags för cava i chill out loungen med middag och ”underhållning”.

All inclusive är vad det är, men den här var nog en av dom bättre jag varit på och detta tack vare att vi på något sätt blev ”platinum” gäster. Man hade privat ingång till en del av hotellet med egen restaurang, bar och pool som var helt avskild från resten av hotellets gäster. Riktigt nice! Ingen trängsel i restaurangen, fräschare mat och kanske det bästa av allt -inget paxande av solbäddar vid poolen!

Jag är ingen big fan av buffémat, så jag har ätit ungefär som hemma. Ägg till frukost, kött eller fisk med grönsaker till lunch och samma till kvällen. Det har dock blivit mycket mindre fett och desto mer cava 😀 Planen var att köra en carbnite som vanligt, men det fanns inte så mycket som lockade matmässigt. Det blev lite paella, någon kanarisk potatis och lite chips. Ställde mig på vågen idag och den visade -0,2 kg.

Har inte tränat på hela veckan. Visionen var att jag skulle, men nä. Det fanns ett litet träningsrum med hantlar och några maskiner, men jag var helt enkelt inte sugen. Satt bra med en vilovecka!

När jag kom hem igår hade mannen gjort tjälknöl med goda tillbehör. Asså min man 😀 Bäst i hela värden är han!

Imon kör vi igång med träningen och vardagen igen. Känns helt ok nu när man varit iväg. Later gater!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *