Semester!

oktober 26, 2014 i Off topic

Imorgon åker jag, syrran och hennes kid till Fuerteventura för en vecka med sol och bad! Ska bli sjukt kul! Syrran fyllde ganska nyligen 35 och detta var hennes födelsedagspresent (tack alla som var med och skramlade :) Det kommer nog bli tyst här inne, men desto mer på instagram. Ska på det här hotellet

Gårdagens carbladdning gick fint, fast det blev en hel del av mindre bra mat. Minirösti, chips och choklad…Riset och riskaorna var däremot bra. ”Bara” +0,7 kg idag. Med tanke på att jag är på semerra nästa vecka blir det mindre träning och mer vin. Ska bli spännande att se vad det ger för resultat. Eller inte. Fast det kommer nog gå fint. Syrran gjorde en rejäl livsstilsförändring för ett par månader sedan (med bl a LCHF, som har resulterat i -9 kg so far) så jag är ganska säker på att det kommer bli en ganska hälsosam semester :)

Ha det fint! Talk to you later!

Ovan, allt trams jag satte i mig…