Smaksatt kombucha

Long time no see! Jag har haft fullt upp med att provlaga nya recept och göra nya menyer för Matdagboken.se samt ett eget projekt som jag jobbar på. Mer om det senare under veckan, nu ska vi snacka kombucha!

Naturell kombucha är gott - smaksatt kombucha är fantastiskt gott! Jag testade tre olika smaksättningar, granatäpple, hallon och mango. Vinnaren av de här tre blev helt klart mango. Det känns som att ju sötare smaksättning desto godare dryck. Man skulle kunna säga att jag har blivit smått besatt av det här och har numera en mini kombuchafabrik i vår walk-in skrubb 😀 Den har för övrigt fått agera ”växthus” till många syrningsprojekt. Kefir, surkål, kimchi och nu senaste tillskottet rödbetor och kombucha.
Det finns många smaker till att testa och nästa på tur blir citron och ingefära, ananas samt jordgubb.

#besatt
#all-in

 

5 reaktioner till “Smaksatt kombucha

    1. Tack, det går långsamt framåt 😀 Andra inkomstbringande projekt har fått gå före, så jag är långt ifrån klar. Men det är på G, så håll ut 😀

  1. Hej. Skulle vara jätte kul om du berättade hur du gör din kombucha från början till slut. Vill gärna prova ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *