I väntans tider

Och nej, jag är inte med bebis 😀 Men jag går och väntar och väntar. Väntar på att det ska bli den 25:e då vi drar på semester! Idag blev det än lite mer verkligt då vi köpte våra ryggsäckar. Så sjukt nöjd med min osprey farpoint. Smartaste ryggan ever. Får plats med allt jag vill och lite till, väger ingenting och den har en avtagbar mindre ryggsäck.

 

 

 

I och med att jag bara går och väntar blir livet lite på hold. Inte lönt att sätta igång med några nya projekt, inte lönt att sätta igång med ett nytt träningsprogram. Men att variera träningen är ju aldrig fel. Har inte kört cirkelträning på länge, så igår körde jag tre olika cirklar och idag kan jag inte röra mina armar 😀 Here´s what I did. Tre cirklar, gjorde varje cirkel tre gånger. 12 reps på alla övningarna, 1 min vila mellan varje cirkel. Körde så tungt jag orkade med vikterna.

Marklyft
Push ups
Dips
KB swings

Romanian deadlift
Box jump
Axelpress
Hopprep

Sumo front squat
Hantelrodd
Axellyft åt sidan
Reverse lunges

Med tanke på att armarna är döa blir det ett benpass imorgon. Åratal sedan jag körde en muskelgrupp för sig. Kommer garanterat ge mig värk. Kanske blir ett ovankropps pass på fredag då, dvs om armarna är återställda 😀

4 reaktioner till “I väntans tider

  1. Fin ryggsäck 🙂 vi har anlänt i Phuket nu. Blev en helomvändning i våra resplaner. Hur har ni valt att åka. Mvh ing-Marie

    1. Ja jag är majje nöjd med min rygga 🙂 Det blir till att åka runt lite. Börjar i Karon, sen blir det en del öar och Krabi. Lääääängtar! Varför blev det ändrade planer?

  2. Hela hösten har vi tänkt ko Chang, ko samet mfl. men en nära väninna var i Rayong o blev mkt besviken. Så då fick det bli södra Thailand igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *