The Bulletproof Diet

Super psyched över den här boken! Beställde den från succeeder.se, men den finns även på Bokus vet jag. Är så sjukt sugen på att börja läsa men har bestämt mig för att spara den till Thailand.

Författaren, Dave Asprey, slog igenom med sin MBC (magic bullet coffee som även den svenska LCHF sfären tog till sig med öppna armar. Dock med helt fria tolkningar 😉 ) The Bulletproof diet har hälsan i fokus. Det är en anti-inflammatorisk kost baserad på KRAV-märkta råvaror, det ska gärna vara närproducerat och naturlig mat fri från mögel och gifter. En högfettskost helt enkelt där det även finns utrymme för mjölkprodukter. En blandning av LCHF och paleo. Precis i min smak 😀

Jag har lyssnat på en massa poddar med Asprey och gillar man Chris Kresser, Paul Jaminet och Mark Sisson så kommer man garanterat att gilla Dave med.

Återkommer med en recension så snart jag läst ut den!

6 reaktioner till “The Bulletproof Diet

 1. Men alltså, Mark sissons podcast?? antingen så lyssnar jag på fel men jag håller på o avlider när jag hör den uppläsaren!!
  Jag lyssnar hellre på balancedbites eller abel james eller underground wellness, som är bra mycket roligare. kanske nåt att variera med?!:D

  1. Håller med! Det är lite skjut mig varning på han som babblar i podden 😀 Men bloggen är det ju inget fel på!
   Har försökt lyssna på balanced bites men tyckte det var för mycket babbel och fniss. Däremot gillar jag Abel James, men har gått igenom hela registret.

   1. Ja eller hur det är två helt skilda världar 😀 De är väldigt american/girly…Ja lite synd det inte kommer så mycket nytt av Abel James, han är nog bäst vad gäller podcasts i den genren! Men wellnes radio med sean coxton är rätt bra och där finns en del intervjuer att lyssna igenom 🙂

  1. Har kommit halvvägs och so far so good. Mycket man redan vet, men kosten specificerar sig på en så giftfri och antiinflammatorisk kost som möjligt. Lite skillnad mot övriga LCHF/paleoböcker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *