Nori-rulle med ägg och avocado

Ett sätt att få i sig mer alger är att göra en sådan här nori-rulle. Jag hackade kokta ägg och avocado som jag sedan blandade med riven pepparrot och lite majonnäs till en ”torr” röra. Bredde ut denna över norin, la lite ruccola och gurka i mitten. Rullade sedan ihop arket till en rulle. Penslade med vatten och strödde över rostade sesamfrön. Grym frukost!

6 reaktioner till “Nori-rulle med ägg och avocado

  1. Norirullar är superbra ”snabbmat”, äter det ibland till lunch eller middag 🙂 Jag brukar laga en fiskröra som fyllning av t.ex. rökt lax, makrill eller sardiner. Surkål ger också en god smak! Och avokadon är ett måste 🙂

  2. Nu kanske jag ÄNTLIGEN kan komma till skott med att använda mina härliga noriblad som legat i skåpet alldeles för länge. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *