Fatstedag 5

Sov inte lika länge i natt ”bara” åtta timmar. Men det beror antagligen på att jag sov ett par timmar mitt på dagen igår.

Dagen har gått smidigt och det har känts som att jag skulle kunna hålla på med det här forever and everever 😀 Antagligen för att jag idag såg ett slut på det hela. Den här dagen har helt klart varit den enklaste av alla fastedagarna. Det mest negativa för dagen har varit att jag frusit konstant. In i märgen. Har inte känt av någon hunger idag heller. Det är märkligt det där. Man kan tycka att ju längre man är utan mat, desto hungrigare bör man bli.

Fast visst har jag många gånger tänk att jag ska äta ikväll och känt en enorm glädje inför detta. Det går inte i ord att beskriva hur jäkla god den där måltiden var. Blandade gröna blad, stekt sparrisk, kokt broccoli, avocado, coctailtomater, potatis, granatäpplekärnor, ägg och rökt makrill. To die for!

Bästa salladen

Ska skriva ihop ett inlägg om mina ups and downs under dessa dagar, samt vad som varit svårast. Nu ska jag lyxa till det med ett glas kombucha. Ikväll är det fest 😀

 

 

2 reaktioner till “Fatstedag 5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *